Sarah Stanley újratöltve

A Váratlan utazás mindig is a kedvenc sorozatom volt, és nemcsak az aranyos történetek miatt, hanem a fantasztikus jelmezeknek köszönhetően is. Folyamatosan inspirálódom a szereplők megjelenéséből, de persze egy az egyben nem lehet azokat lemásolni. De vajon hogyan lehet átültetni kedvenc karaktereim szettjeit napjainkba, hogy igazán modern és stílusos outfitek váljanak azokból? Néhány éve vettem egy Divided kabátot, amely egyszerre idézete a boldog békeidőket a húzott ujjaknak és kerek gallérnak köszönhetően, mégis a rövid fazonnal és anyaghasználattal az ellőbit ellensúlyozva modern hatást keltett. Hasonló okoból szerettem bele az élénk zöld, de vintage szabásvonalú, tavaszi kabátomba is, de még folytathatnám a sort. Ez további kísérletezgetésekre késztetett, és összeállítottam néhány szettet a 2011-es Sarah Stanley-nek: a legtöbb darab a H&M-ben kapható, de a többi ruhadarbot tekintve is igyekeztem szem előtt tartani a könnyen beszerezhetőséget. Íme!

0 Tovább

Kincskeresésre fel!

A Lovebug vintage újabb nyíltnapra készül a mai délutánon. Sajnos nem tudok elmenni, pedig a jó hangulat garantálta egy kis csacsogós, kincskeresős lányos időtöltéshez. Hiszen még izgalmasabb a régiségek, csecsebecsék, vintage ruhák, retikülök és kalapok között bogarászni, ha jó a társaság, közben bort szürcsölgethetünk és a legjobb zenék szólnak a háttérben. Az áprilisi találkán Cure-t hallgattunk: ezzel és az én Lovebug vintage piros cipellőmmel szeretnék kedvet csinálni.

0 Tovább

queen of debt

blogavatar

Anne Shirley Csodaországban Vintage Barbie baba Disneylandban Marie Antoinette tornacipőben a téren Hamupipőke piros köpenyben A Farkas üvegcipellőben Mesebeli ruhaélmények Nyemcovától

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek