Versace for H&M: visszaszámlálás!

Már csak "hatot" alszunk és eljön a divatőrültek és boltkórosok várva várt napja: a Versace for H&M kollekció boltokba kerülése. A fent említett vásárlóréteget nem kell rábeszélni, hogy nézze meg november 17-én a H&M designer-kollekcióját, így most a többiekhez szólnék. Győzködni nem szeretnék senkit, hiszen felesleges is, mert a kollekció gyönyörű és különleges,  és  hozzátenném teljes, ugyanis mindegyik darab megvásárolható nálunk, Magyarországon is. Az egyes darabokat 2D-ben már meg lehet tekinteni a hm.com oldalon, de higyjétek el, meg sem közelíti azt élményt, amit a ruhák élőben nyújtanak. Legalább az esztétikai élményért érdemes az üzletbe ellátogatni. Na, de melyikbe? Magyarországon egyetlen üzletben, a Vörösmarty téri H&M-ben kapható, ahol tegnap óta már a kirakatból is kapunk egy kis "élő" ízelítőt. Az érdeklődés - mint minden designer-kollekció esetében - most is hatalmas, ezért néhány jó tanács azoknak, akik szeretnének valamit megkaparintani a kreációk közül. Reggel 8 órakor léphetik át a küszöböt az első vásárlók. Nem lesz verekedés vagy hajtépés, ahogy azt képzelnénk, de tömeg biztosan. Érdemes már 6 (igen, 6, sőt... ) órakor megérkezni a Vörösmarty térre, mert ettől az időponttól kaphatunk karszalagot, ezen a napon ugyanis nem csak "úgy" besétálunk nézelődni, ahogy máskor, de a kényelmesebb és igazságos vásárlás érdekében érkezési sorrendben juthatunk a közelébe a régóta várt Versace-for H&M darabokhoz. (Celebek sem lesznek előnyben.) Így a szerencsés első vásárló nem kizárt, hogy már hajnali 4 órakor megérkezett a kordonnal elkerített sorba. A várakozás hosszúnak tűnő perceit kávéval és csodás süteményekkel teszik kellemesebbé, már csak ezért is megéri korán kelni. Az üzletben a Versace for H&M kollekció számára kijelölt és elkerített területre negyed óránként újabb és újabb néhány embert engednek majd, a ruhák próbálására nem lesz sok idő, ezért érdemes jó előre kigondolnunk, hogy mit szeretnénk. Egy darabból mindenki csak egyet vehet, ami rossz hír lehet annak, aki a barátnőjével szeretné megvásároltatni azt a ruhát, amit az ominózus barátnő magának is szeretne.  A ruhák megvásárlása után még egy napig  lehet döntenünk úgy, hogy mégsem tetszik magunkon a ruha, nem jáll jól, nem jó a méret stb., és vissza lehet vinni - bár nem tudom, én nem lennék arra képes, hogy a hőn áhított ruhát visszavigyem - egy nap után azonban már senki nem gondolhatja meg magát. Nézegessétek november 17-ig a kollekciót, a kirakatot is csodálja meg mindenki, és találkozzunk egy hét múlva csütörtökön reggel 6 órakor a Vörösmarty téri H&M előtt.

0 Tovább

A Versace a H&M-nek tervez

A H&M újabb fantasztikus kollaborációra készül. Az következő szezon designer kollekcióját ne más, mint Donatella Versace tervezi majd. Számtalan híresség és divattervező neve szerepel már az igen hosszú, akik terveztek a H&M-nek, akiknek a különleges kreációikért még ölni is képesek lettek volna a vásárlók. A korábbi tervezőkkel ellentétben nekem a Versace stílusa nem igazán passzol a H&M világába, de talán pont ettől lesz nagyon izgalmas a közös munka. Izgatottan várom, hogy milyen ruhák születnek az olasz-svéd együttműködésből. Donatella úgy nyilatkozott, hogy szeretne meglepetést okozni, de minden bizonnyal nagyon szexis és nőies tervek készülnek majd. A kollekció az üzletekbe  november 17-én kerül, addig még lehet gyűjtögetni a minden bizonnyal méregdrága darabokra. Én a legutóbbi Lanvin for H&M kollekcióból is csak egy vászontáskát szereztem be, a Sonia Rykiel által kreációk közül pedig egy kötött virágos hajpánttal ajándékoztam meg magam.

0 Tovább

queen of debt

blogavatar

Anne Shirley Csodaországban Vintage Barbie baba Disneylandban Marie Antoinette tornacipőben a téren Hamupipőke piros köpenyben A Farkas üvegcipellőben Mesebeli ruhaélmények Nyemcovától

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek