Bezzeg az én időmben!

Ez a hét abszolút a retró jegyében telik, illetve telt. A Retrospektív divatbemutatóra már néhány napja én is készülök, Tóth Bori divatshowja azonban a spontán programok egyike volt az én heti beosztásomban. Majd mikor elolvastam a legújabb, fantasztikus játékát a Street Fashion Budapestnek, ami most nem az aktuális street fashionre irányul, hanem anyáink és nagyanyáink utcai viseletét eleveníti fel, tényleg úgy érzem, időutazásban veszek részt. Ezek után joggal mondthatnák, hogy bezzeg az én időmben... még a divat is mennyivel színesebb volt. Persze ez nem igaz, hiszen napjaink divatja is mindig hoz valami újat. Érdemes azonban inspirálódni. Ez sem újdonság persze, mindig is visszanyúltak a tervezők a jól bevált sziluettekhez, formákhoz, színekhez. Most valahogy úgy érzi az ember, hogy minden megfér egymás mellett. Ezt és aktualitását bizonyítandó tartja meg ma este 9 órától a Werk Akadémia és Szputnyik Shop Retrospektív divatbemutatóját, ahol az 50-es évektől a 90-es évekig minden korszakot felvonultatnak. Gyertek el minél többen az izgalmas és pezsdítő eseményre, ahol egyébként én is bemutatok majd egy retró szettet, de hogy melyik korszakból, az még titok. A hétvégén pedig részletesen beszámolok a héten látottakról. Na, és persze gőzerővel válogatom a fekete-fehér fényképeket a nagymamámról.

0 Tovább

Kövessetek minket... újra!

A Street Fashion Budapest újabb bemutatóra készül, aminek egyik apropója az oldal első szülinapja. Az eseményre már kiválogatták a kedvenceket és néhány óra múlva bárki megcsodálhatja a SFB szerint legstílusosabban, legérdekesebben öltözködőket. Hatalmas örömmel tölt el, hogy engem is felkértek a részvételre. A bemutató három órakor kezdődik a Szabadság téren, amit én már nagyon izgatottan várok. Az első Follow me! névre keresztelt felvonulást májusban tartották, ahol még több, mint száz lelkes "öltözködő" mutathatta meg a magát a Gödör lépcsőjén. Ez most több szempontból is másnak ígérkezik, semmiképp nem hagynám ki akkor sem, ha nézőként lehetnék jelen, szóval mindenkit csak biztatni tudok. Gyertek el, nézzétek meg és kapjatok kedvet az öltözködéshez!!!

 

0 Tovább

queen of debt

blogavatar

Anne Shirley Csodaországban Vintage Barbie baba Disneylandban Marie Antoinette tornacipőben a téren Hamupipőke piros köpenyben A Farkas üvegcipellőben Mesebeli ruhaélmények Nyemcovától

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek