Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Házikedvenc lábon

Nem az első, hogy cicás cipő levesz a lábamról. Korábban már szerelembe ejtett a Miu Miu "nyávogó" csodája. Most a szőrös kedvenc Charlotte Olympia-t ihlette meg. A cicaorrú topánka engem elbűvölt, de mivel elkészült tűsarokkal, telitalppal és lapos fazonban egyaránt, bárki rálelhet a maga kedvencére.

0 Tovább

Jaj Cica, eszem azt a csöpp kis szád...

A macska sosem megy ki divatból. Mindig is a simulékony, hízelgő, de ugyanakkor talpraesett és nőiességét okosan használó nő szimbóluma volt ez az állat. A fekete macska képéhez még mindezek mellett olyan fogalmak párosulnak, mint a misztikum és más földöntúli erők, jelenségek. Az emberek tudatába ez réges-rég beleivódott, amit aztán a különböző médiumok csak tovább mélyítettek. Klasszikus történetek, mesék, majd a 20. században már filmek, videoklipek elmaradhatatlan és hangsúlyos szereplője a macska. Természetes, hogy a divat világa is időről időre ihletet merít a különleges állat külsejéből, viselkedéséből.

A Chanel legújabb fotókampányához is a klasszikus női mintához nyúlt. A Chanel-macskanőt Freja Beha Erichsen testesíti meg. Igazán különleges újragondolása ez a klasszikus macskanőnek, aminek a bőrébe, azaz szőrébe korábban már Michelle Pfeiffer és Halle Berry is belebújt.

A 80-as évek macskanője egyértelműen Madonna. A 89-es Express yourself igazi botrány volt, különösen az a bizonyos jelenet, mikor az énekesnő macskaként lefetyel a tejből.

Az 50-es évek szexis és nagyon nőies ideálja igazi klasszikussá vált, így a cicás szemkihúzás a mai napig divat, de idén nyáron a cicás napszemüveg is virágkorát éli. A kifutón és a sztárokon egyaránt feltűnik a különleges forma, és a hétköznapokon kevésbé elterjedt. Én már négy különböző darabot begyűjtöttem, de ez még csak a kezdet...

0 Tovább

queen of debt

blogavatar

Anne Shirley Csodaországban Vintage Barbie baba Disneylandban Marie Antoinette tornacipőben a téren Hamupipőke piros köpenyben A Farkas üvegcipellőben Mesebeli ruhaélmények Nyemcovától

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek